Balsam kapucyński
Balsam kapucyński
Jak w temacie- ktoś stosował? Przyznam, że produkt mnie zaciekawił, ale nie znam nikogo kto by tego używał...
http://zdroworodzinni.blogspot.com/2008 ... lotka.html
http://zdroworodzinni.blogspot.com/2008 ... lotka.html
-
- Aktywista
- gg: 335975
- Kontakt:
Re: Balsam kapucyński
Z balsamów to jedynie Balsam Pomorski (z lodówki)
Ale ten też jest ciekawy 
Moją pasją jest fotografia ślubna, sposobem na życie zdjęcia weselne.
- kasiab
- Aktywista
- gg: 15845737
- Kontakt:
elli napalilam sie na niego strasznie, ale wyczytalam,ze jest tylko dla doroslych, ma 55% alkoholu......... a odflegmia, kurcze.......... zapytam lekarza, ale znajac zycie nie slyszala o nim..... 

Ponoć najlepszy na wszelkie dolegliwosciPolo-Żubr pisze:Z balsamów to jedynie Balsam Pomorski (z lodówki)Ale ten też jest ciekawy
kasiab - mam tak samo,też mnie bardzo zachęcił opis, ale niby z tego co w ulotce to piszą że dla każdego:
"Skład balsamu jest tego rodzaju, że jest skuteczny dla każdego wieku. Używany raz na osiem lub przynajmniej raz na czternaście dni utrzymuje człowieka zawsze w dobrym stanie, wzmacnia mięśnie i siły. O prawdziwości skutecznego działania balsamu kapucyńskiego przekonać się można przez osobiste jego wypróbowanie.
Zwykła dawka dla dorosłych jest 40 do 50 kropli, a dla dzieci 10 do 20 kropli i to zawsze dla wszystkich na cukrze."
Tylko mnie też trochę przeraża ta ilość alkoholu... W sumie fajna sprawa by była, gdyby to było rzeczywiscie skuteczne. Sama chyba też poradzę się lekarza
Pozdrawiam!
Sorki, dopiero teraz zobaczyłam ten wpis. Mieliśmy i kapucyński i jerozolimski. Kapucyński podawałam w wieku 3 lat (to tylko 3-5ml 2-3 razy dziennie). Zużyliśmy z 5-6 butelek ale okropnie trudno powiedzieć czy to coś dawało. Chorowała w tym czasie średnio, ale rok po odstawieniu też nie było gorzej. Nie umiem ocenić, bo nie powaliło na kolana a i "bez" też nie było pogorszenia. Neutralne jak dla mnie. Nie szkodzi ale nie jest cudownym lekiem - niestety 
Aaa i smak jest taki, że o bosze - ja nie dawałam rady. To jakby zmieszanie smaku metalu, z żywicą, żuciem igieł sosnowych, garścią przypraw i kieliszkiem spirytu
Aaa i smak jest taki, że o bosze - ja nie dawałam rady. To jakby zmieszanie smaku metalu, z żywicą, żuciem igieł sosnowych, garścią przypraw i kieliszkiem spirytu
balsam kapucyński nie daje super efektów niestety....
Ja się nie zgodze, jestem z niego bardzo zadowolony
a jakie są jego plusy ?
nam troszkę pomógł...zaleta nie jest drogi
Mam zamiar go wypróbować