bilans
bilans
Czy w dzień bilansu (przed wymazem, pobieraniem krwi i innymi badaniami) robicie rano inhalację? Wiem, że dziecku nie wolno jeść ani pić minimum 8 godzin przed badaniami, ale zapomniałam jak to jest z inhalacją. Robić czy nie?
Re: bilans
Ja synkowi rano robię inhalację z soli hipertonicznej i przed bilansem jak najbardziej taka inhalacja jest wskazana.
Krótko, zrobić rano inhalację.
Krótko, zrobić rano inhalację.
ja ze wstydem przyznaje ze ani razu nie udalo mi sie przed wizyta w IMiD zrobic porannej inhalacji, z braku czasu
wstyd! przed bilansem wiec tez nie robilismy 

ja inhalacje przed wizytami robie ale przed bilansem nie zrobie na pewno bo Jasiek chyba sie xaplacze i tak z glodu, ja go karmie w nocy jeszcze ze 4 razy, ostatni raz ok 6 rano i ok 7 wstaje, nie wiem jak mu od polnocy nie dam mleczka, to chyba obydwoje nie bedziemy spac, a ja osiwieje od jego placzu...powiedzieli mi,ze wode moze pic, a jak nie dam rady to i mleko
nie rozumiem tego troche bo jak na badania krwi chodzilismy to kazali nam byc napojonym min 30 min prezed badaniem i max 1,5h zeby byla rzadka krew, bo Jas ma zawsze probloemy z pobraniem, nie widac zyl a jak znajda to i tak nic nie leci, ciekawa jestem jak bedzie teraz.

nie rozumiem tego troche bo jak na badania krwi chodzilismy to kazali nam byc napojonym min 30 min prezed badaniem i max 1,5h zeby byla rzadka krew, bo Jas ma zawsze probloemy z pobraniem, nie widac zyl a jak znajda to i tak nic nie leci, ciekawa jestem jak bedzie teraz.
-
- Aktywista
- Kontakt:
Kasiab jak tak czytam co ty napisałaś to ja zawsze mam te same problemy z Emi co i ty z Jasieńskim .My na bilans jedziemy w sierpniu ,ale nic mi nie wiadomo na temat nie jedzenia.Emi zawsze przed droga nakarmiłam ,a nawet na miejscu dostawała pićku .Kurcze aż zadzwonię się spytać .Potem napiszę co mi powiedzieli.
www.pomocdlaemilki.pl
gg:3231855

gg:3231855

My kiedy mamy wizytę w IMiD zawsze rano robimy inhalacje- niestety budzę odpowiednio wcześniej małą z czego nie jest zadowolona ale chyba miałabym straszne wyzuty sumienia gdybym nie zrobiła tej porannej inhalacji
Nam zawsze mówiono , żeby nie pić i nie jeść przed wymazem i pobraniem krwi min 1h ale nie 8...to strasznie długo, moja córa chyba by się zapłakała z głodu. My aktualnie po bilansie, rentgen, echo i ekg serca, usg brzuszka, pobrali chyba wiadro krwi, wymaz z gardła do tego konsultacja u dr. Orlik uuufff na szczęście wszystko ok
t