Co śmiesznego robią Wasze zwierzęta?
Co śmiesznego robią Wasze zwierzęta?
Mój kot na przykład gada do lustra 
Re: Co śmiesznego robią Wasze zwierzęta?
Haha, jak kot może tańczyć?
z checia zobaczymy
Mój pies potrafi dawać tylną łapę 
Moj piesek potrafi dać "piatke",oczywiscie w zamian czekuje jakiegos smakolyka:)
Kotka mojej Mamy bardzo lubi rozmawiać. Można z nią o wszystkim pogadać, bardzo jest rozmowna - odpowiada dosłownie na każde zdanie 
- BENIGNUSXYZ99
Mój kocur załatwia się do kibelka - o ile jest otwarty. Mógłby jeszcze nauczyć sie wodę spuszczać 
Mój kot chodzi po parapecie. Na dziewiątym piętrze. Pewnie sprawdza ile ma żyć.
- Katarzyna45
Mój półroczny szczeniak lubi się czasami przejść na dwóch łapach 

- gwiazdeczka
Mój szczur chował się za szafę. Wychodził tylko, gdy zobaczył szczotkę 
hehe..z tymi kotami załatwiającymi się do toalety chyba coś jest na rzeczy, mój też to robi jak ma okazję! mi to pasuję, ale dokładnie tak jak było wspomniane, jakby jeszcze tylko spuszczał wodę do tego to byłaby bajka 
Kiedyś znajomy do mnie przyszedł i w pełnym skupieniu robiliśmy jakieś tam prace na ćwiczenia na studiach. Mój pies sobie spokojnie leżał i jest pełna cisza. Po chwili głośny bąk! Pies się podniósł powąchał i udawał jarząbka, że to nie on i poszedł się położyć w inne miejsce...Oczywiście my musieliśmy opuścić pokój bo nie szło wytrzymać 
Mój piesek bardzo emocjonalnie podchodzi do kwestii telewizji - reaguje na szczekanie czy miałczenie z ekranu, a na widok konia ucieka jak najdalej 
Może nie coś śmiesznego ale.... Moja córka zawsze chciała mieć pieska i od 1,5 roku go ma i tam gdzie ona jest to i on jest, jak robi inhalacje to przy niej siedzi, jak jej nie ma w domu to z utęsknieniem na nią wyczekuje. Mamy na strychu w jej pokoju nisko posadzone okno i na tym parapecie wyczekuje 

Kotek jak był młody nie miał nawet roku to biegał bokiem po całym mieszkaniu, niestety nie zauważał drzwi balkonowych i często lądował na szybie xD, a teraz mam świnki morskie i ogółem są śmieszne same z siebie z wyglądu, biegają po pokoju jak takie małe jelonki a jak się cieszą to skaczą jak kozy
fajne zwierzątka 

Mój pies wbiega czasem w drzwi balkonowe. Dopóki sobie jeszcze niczego nie zrobił to mnie to śmieszy 
Mój pies nurkuje w toalecie. Niestety nie mogę go tego oduczyć 
Nasz kot robi w nocy masaż twarzy ugniatając ją bez pazurków, mrucząc przy tym na cały pokój. 

Nasz kot w nocy robi masaż twarzy łapkami bez pazurów.
mój obraca się na plecach . i umie zrobić "pies zdechł"